Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

                                         KYANA

 Σήμερα θα σας συστήσω την Kyana. Μία ελληνική εταιρεία από την Θεσσαλονίκη που ασχολείται με τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών και κομμωτηρίου!
Ας δούμε μαζί αυτά που δοκίμασα εγώ...


  • Aqua Color Protect 100 ml


Ανάλαφρη κρέμα σε μορφή spray που δεν ξεβγάζεται και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ιδανική και για ξηρά, αδύναμα, βαμμένα ή κατεστραμμένα μαλλιά, καθώς δρα όχι μόνο στην επιφάνεια της τρίχας, αλλά και βαθιά μέσα στη δομή της, αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της και χαρίζοντάς της υγεία και λάμψη, χωρίς να τη βαραίνει. Επιπλέον, κλειδώνει μέσα της τα λαμπερά χρωστικά μόρια, διατηρώντας το χρώμα αναλλοίωτο για πολύ περισσότερο χρόνο. Το βρίσκεται στα 9 ευρώ. 


  • Σαμπουάν για Όγκο 250 ml

Επαγγελματική σειρά Evozen της Kyana. Προσφέρει άψογο κράτημα με διάρκεια χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και χαρίζει άμεση ενυδάτωση ασκώντας παράλληλα  επανορθωτική δράση. Παρέχει υψηλή προστασία από εξωγενείς παράγοντες. Προσφέρει απεριόριστες επιλογές που αναδεικνύουν το χτένισμα χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά που παραμένουν υγιή και λαμπερά.Χάρη στα ενεργά δραστικά συστατικά που περιέχει αναδομεί το στέλεχος της τρίχας χαρίζοντας όγκο, ελαστικότητα και λάμψη ενώ προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας.
Χρήση: Ιδανικό και για χτενίσματα που απαιτούν όγκο. Tο βρίσκεται στα 12,20 ευρώ. 


  • Herboria Max RESTRUCTURING MASK, 250ml



H σειρά HERBORIA MAX της KYANA περιλαμβάνει προϊόντα πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματατα οποία δρουν επανορθωτικά και προστατευτικά και σε συνεργεία με τα ήπιας δράσης  χημικά συστατικά μεταφέρουν στη δομή των μαλλιών όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται ώστε να παραμένουν λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια.
  • Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος τις τρίχας
  • Ειδική δράση που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας
ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Μάσκα με φυσικά συστατικά με βάση το COSMOCAIR C100
  • Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά πιο ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Tο βρίσκεται στα 10 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα καταστήματα της kyana θα βρείτε  http://www.kyana.gr/ και στην σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/KYANA.HELLAS.AE/ ..

ΦΙΛΑΚΙΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου