Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

    

                         GAIA & VENTUS REVIEW 

       Kαλημερα κοριτσάκια μου..Φεύγει σιγά σιγά και ο Φεβρουάριος και είμαι      πολύ χαρούμενη γιατί μπαίνει η άνοιξη... 
     Θα σας δείξω κάποια προϊόντα από την εταιρία Gaia και  Ventus ..  
https://www.facebook.com/gaia.etherealbeauty.gr/  
      Μια εταιρεία με προϊόντα τα οποία προέρχονται από ελληνικές εταιρίες και τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ελληνική φύση. 

                                            GAIA 



  • SHOWER GEL ARGAN OIL & CITRUS BLOSSOM
Το αφρόλουτρο είναι πολύ ενυδατικό καθώς περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν και προβιταμίνη Β5. Μυρίζει πολύ καλοκαιρίνα, κάτι σαν εσπεριδοειδή φρούτα. Κάνει πλούσιο αφρό με μικρή ποσότητα και νιώθεις στη συνέχεια το δέρμα σου αναζωογονημένο και καθαρό. Επίσης έχει φιλικό pH για το δέρμα και είναι στα 250 ml.

  • Βody Milk 200ML NATURAL

with Organic Olive Oil, Pistacia Vera Oil, Argan oil& Silk.

Πλούσιο,κρεμώδες γαλάκτωμα σώματος ελιά και φιστίκι εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης της επιδερμίδας με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν, καλέντουλα και μετάξι γνωστά για τις θρεπτικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες. Η μοναδική, μη λιπαρή σύνθεση του με αμυγδαλέλαιο, γλυκερίνη, αλλαντοΐνη , προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας χαρίζοντας ελαστικότητα και βελούδινη αίσθηση απαλότητας. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, ιδανικό για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Απορροφάται αμέσως προσφέροντας 24ωρη φροντίδα και προστασία.

                                       VENTUS beaute 

  • Nourishing Ηair Mask 250ml Argan oil & Keratin

Επαγγελματική μάσκα μαλλιών εντατικής θρέψης και επανόρθωσης Ventus Beauté Aromatherapy η οποία χάρη στον μοναδικό συνδυασμό της με έλαιο Αrgan το οποίο ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, κερατίνη και προβιταμίνη Β5 αναδομεί, αναζωογονεί και θρέφει την τρίχα αφήνοντας την βαθιά ενυδατωμένη χαρίζοντας ενέργεια, λάμψη και όγκο.
Ξεμπερδεύει και περιποιείται τα μαλλιά, αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή τους και τα προστατεύει από την ψαλίδα, τη θερμότητα και την ηλιακή ακτινοβολία καθώς περιέχει φυσικά UV φίλτρα προστασίας .Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά από προϊόντα styling, βαφές, περμανάντ και άλλες τεχνικές εργασίες.
 ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά μετά το λούσιμο, αφήστε το να δράσει για 3 -10 λεπτά έτσι ώστε να διεισδύσει στα λέπια της τρίχας και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Χρησιμοποιείστε το προϊόν 1-2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά κρίνεται απαραίτητο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
 ΕXTRA ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα χρησιμοποιήστε την μάσκα σε στεγνά μαλλιά αφήστε την να δράσει για 60 λεπτά τουλάχιστον και στη συνέχεια λουστείτε κανονικά.

  • Body Scrub 250ml Coconut Milk,Rice & Monoi de Tahiti

Κρέμα απολέπισης σώματος για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση με τροπικό άρωμα καρύδας, ρύζι και Monoi de Tahiti.
Η μοναδική του σύνθεση με φυσικούς κόκκους αμυγδάλου και βιταμίνη Ε απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και αναζωογονημένη. Επίσης το βούτυρο καριτέ γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες σε συνδυασμό με τα έλαια ελιάς, αμυγδάλου και καρύδας θρέφει, ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.
EΦΑΡΜΟΓΗ:Aπλώστε το προϊόν σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάντε μασάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα.

  • Hand & Body Cream 200ml & 80ml Aloe Vera

Πλούσια ενυδατική, θρεπτική κρέμα χεριών και σώματος αλόη με βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες Α,Ε,& F, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοΐνη τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Ενυδατώνει σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνει σταδιακά.
Aπορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.

  • Hand & Body Cream 200ml & 80ml Calendula
Πλούσια ενυδατική, θρεπτική κρέμα χεριών και σώματος καλέντουλα με βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο,βιταμίνες Α,Ε,& F, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοΐνη τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Ενυδατώνει σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνει σταδιακά.
Aπορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.

  • Hand & Body Cream 200ml & 80ml Argan Oil

Πλούσια ενυδατική, θρεπτική κρέμα χεριών και σώματος argan με βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες Α,Ε,& F, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοΐνη τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Ενυδατώνει σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνει σταδιακά.
Aπορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.


Τα προϊόντα Gaia Και Ventus μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρίας σε διαφορετικές μυρωδιές..

Ήδη έχω τσεκάρει κάποια...Ευχαριστώ την εταιρία DMB Hellas Products που μου έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσω αυτά τα αξιόλογα προϊόντα.. Θα ακολουθήσει και GIVEAWAY σε λίγες μέρες .. stay tuned ...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου