Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

      

                        Δεν σταματά να μας εκπλήσσει η εταιρεία The  Body Shop..
ΝΕEΣ αφίξεις από της The Body Shop. Οι πολυαναμενόμενες σειρές OILS OF LIFE™ και DROPS OF YOUTH είναι εδώ για να δώσουν ζωή στην επιδερμίδα του προσώπου!

   Θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop την επόμενη Δευτέρα
22 Φεβρουαρίου 2016.
 
“Ανέκαθεν η The Bod y Shop προμηθευόταν συστατικά από όλο τον κόσμο και εμπνεόταν από τα παραδοσιακά τελετουργικά ομορφιάς. Όταν η ομάδα μας ανακάλυψε τη δύναμη αυτών των τριών ελαίων σπόρων από την Αίγυπτο, τη Χιλή και την Κίνα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά περιποίησης προσώπου που θρέφει, αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα και προσφέρει ορατή λάμψη στις γυναίκες.”

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΑΙΑ ΣΠΟΡΩΝ Αγνά εκχυλίσματα ζωής για την επιδερμίδα σας. Οι σπόροι δίνουν ζωή σε ένα νέο φυτό και αυτό καθιστά τα έλαια σπόρων μία από τις πλέον συγκεντρωμένες πηγές απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων επάνω στη γη. Η κρύα συμπίεση στην πιο αγ νή τους μορφή μας προσφέρει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τις ισχυρές ιδιότητές τους και να διασφαλίσουμε την απόλυτη εναρμόνισή τους με την επιδερμίδα.

ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΥΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

1.Oils of Life™ Intensely Revitalising essence lotion 160ml – 18,00€
Εμπλουτίζοντας αυτό το ισχυρό μίγμα από τρία έλαια σπόρων σε μία μοναδική σύσταση διπλής φάσης [έλαιο + νερό] δημιουργήσαμε το απαραίτητο πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό, μία καθημερινή τονωτική λοσιόν που προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα, ενώ προετοιμάζει και ενεργοποιεί την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα της αγωγής περιποίησης προσώπου. Με τη σύσταση διπλής φάσης, αυτή η Intensely Revitalising Essence Lotion συνδυάζει μοναδικά τη φρεσκάδα του νερού και τη θρεπτική αίσθηση του ελαίου. Μία ελαφριά αναζωογονητική υφή που γλιστρά επάνω στην επιδερμίδα και προσφέρει ένα ευχάριστα απαλό τελείωμα χωρίς λιπαρή αίσθηση.
Καθημερινή Τελετουργία Αναζωογόνησης.. Πριν από τη χρήση ανακινήστε το μπουκάλι και ρίξτε λίγες σταγόνες στην παλάμη σας ή σε ένα δίσκο από βιολογικό βαμβάκι. Απλώστε στο πρόσωπο κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό και πριν από το έλαιο προσώπου, τον ορό ή την κρέμα. Να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένο.


TO ΙΣΧΥΡΟ  facial Oil

2.Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil 30ml – 32,00€
 
   Η The Body Shop δημιούργησε ένα καθημερινής χρήσης έλαιο προσώπου που αναζωογονεί εντατικά την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τα σημάδια της γήρανσης. Απολαύστε μία εξαιρετική εμπειρία περιποίησης προσώπου με 99% έλαια φυσικής προέλευσης.* Αυτό το ελαφρύ Intensely Revitalising Facial Oil λιώνει εύκολα επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς τη μεταξένια απαλή και με μη λιπαρό τελείωμα. Δεν είναι θαύμα… αλλά το πλησιάζει!
Καθημερινή Τελετουργία Αναζωογόνησης..Απλώστε 1-2 σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα κάθε πρωί και βράδυ πριν από την εφαρμογή της κρέμας. Για να ενισχύσετε τα οφέλη του προϊόντος χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με το νέο μας Twin-Ball Revitalising Facial Massager. Να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών. Κατάλληλο ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο. 


3.Oils of Life™ Intensely Revitalising gel cream 50ml – 28,50€

Μία δροσερή κρέμα με υφή gel και μικροσκοπικές πέρλες που φωτίζουν την επιδερμίδα. Δημιουργήσαμε μία πιο ελαφριά εκδοχή που αναζωογονεί εντατικά την επιδερμίδα αφήνοντας τη με δροσερό τελείωμα χωρίς όμως λιπαρή αίσθηση. “Οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν ότι πρέπει να αλλάζουν το ενυδατικό τους προϊόν ανάλογα με το εάν ταξιδεύουν , εάν αλλάξει ο τρόπος ζωής τους ή εάν αλλάξει ο καιρός. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την επιδερμίδα σας και να γνωρίζετε εάν της προσφέρετε υπερβολική ή λιγοστή ενυδάτωση. Πλέον οι πελάτες μου έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μία πιο δροσερή κρέμα με υφή gel αντί για μία κρέμα εντατικής ενυδάτωσης.” Dr. Terry Global Skincare Expert για τη The Body Shop.

Καθημερινή Τελετουργία Αναζωογόνησης.. Απλώστε κάθε πρωί και βράδυ. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και κάντε μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό με κινήσεις προς τα επάνω. Να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένη


4.Oils of Life™ Intensely Revitalising cream 50ml – 28,50€

  Η δική μας Intensely Revitalising Cream με μικροσκοπικές πέρλες που λειαίνουν την επιδερμίδα απορροφάται εύκολα αφήνοντας στην επιδερμίδα ένα ελαφρύ αποτέλεσμα χωρίς λιπαρή αίσθηση. Η επιδερμίδα έχει θρέψη, είναι πιο ελαστική, λεία και μετά από τέσσερις εβδομάδες μειώνονται τα σημάδια της γήρανσης. “Τα φυτικά έλαια αποτελούνται από λιπαρά οξέα. Αυτά επηρεάζουν την υφή ενός ελαίου και την ταχύτητα με την οποία απορροφάται από την ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. Η αναλογία των λιπαρών οξέων είναι σαν δακτυλικό αποτύπωμα που διαχωρίζει το ένα έλαιο από το άλλο. Αυτές οι δύο συστάσεις επωφελούνται από αυτό το γεγονός. Η πλούσια σύσταση του ελαίου καμέλιας εξισορροπείται από το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία έλαιο από σπόρους μαύρου κύμινου και από την ελαφριά, μαλακτική υφή του ελαίου κυνόροδου προκειμένου να προσφέρουμε δύο ενυδατικά προϊόντα με την ίδια θρεπτική αποτελεσματικότητα αλλά με ξεχωριστό βάρος και αίσθηση στην επιδερμίδα.” Jennifer Hirsch Beauty Botanist για τη The Body Shop
Καθημερινό Αναζωογονητικό Τελετουργικό.. Απλώστε κάθε πρωί και βράδυ. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και κάντε μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό με κινήσεις προς τα επάνω. Να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένη.



    5.Oils of Life™ Intensely REVITALISING SLEEPING CREAM 80ml – 31,00€

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..
Κάθε πρωί θα αισθάνεστε υπέροχα με τη ΝΕΑ Intensely Revitalising Sleeping Cream. Εμπλουτισμένη με ένα πολύτιμο μίγμα από έλαια, αναζωογονεί την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε πολλά περισσότερα το πρωί από μία κούπα καφέ!

 87%ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ* ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΗ 
85%ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ* ΟΤΙ ΘΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 
73%ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ* ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΡΑΤΑ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ

7 ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΓΝΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ .


3 ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΛΑΙΑ ΣΠΟΡΩΝ  ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . 

Ψάξαμε σε όλο τον κόσμο και επιλέξαμε 3 πολύτιμα έλαια σπόρων γνωστά για τις αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Τα εμπλουτίσαμε με 7 ισχυρά αιθέρια έλαια και δημιουργήσαμε μία αναζωογονητική αλλά απαλή κρέμα, την Intensely Revitalising Sleeping Cream που αναδομεί υπέροχα την επιδερμίδα!


TO ΑΞΕΣΟΥAΡ ΜΑΣΑΖ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

...twin-ball revitalising facial massager 23,00€

Χρησιμοποιήστε το σε συνδιασμό με το μοναδικό μας Dance Facial Workout που έχει δημιουργήσει η Vanda Serrador, Facialist & Bod y Care Expert για τη The Bod y Shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου