Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016


Eleon cosmetics: Νέα σειρά περιποίησης προσώπου, με βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς


    Ευχάριστες μυρωδιές που σε ταξιδεύουν σε κήπους γεμάτους λουλούδια και ευτυχία. Η Eleon κατάφερε και έκλεισε στις συσκευασίες της ένα κομμάτι φύσης. Με τα κατάλληλα προϊόντα σου προσφέρει ένα λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο. Διαθέτει ότι μπορείς να χρειαστείς για την καθημερινή σου περιποίηση. Αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές κρέμες ημέρας και νύχτας, ορούς, κρέμες ματιών και μάσκες προσώπου. 

   Τα δερμοκαλλυντικά Eleon Cosmetics τα δημιούργησαν τα φαρμακευτικά εργαστήρια Cana, μια ελληνική εταιρεία η οποία από 1928 με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιημένων προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. Αντλώντας, λοιπόν, την έμπνευσή τους από τη σοφία της Φύσης και τη βιοποικιλότητά της έχουμε στα χέρια μας τα Eleon Cosmetics.
  Διαθέτοντας πλούσια σύνθεση σε Ω3-6-9 και πολυφαινόλες, η σειράéleon, με βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα ευεργετικά οφέλη των βιολογικών ελαίων και των φυτικών εκχυλισμάτων, προστατεύοντας την επιδερμίδα και συμβάλλοντας στην ανάκτηση της λάμψης και της νεανικής της όψης. 
Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου éleon, διατίθεται στα Super Μarket και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και περιλαμβάνει 9 προϊόντα:
  • Aντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας SPF20 για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας SPF20 για κανονική/ξηρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδική και Συσφιφκτική Κρέμα Νυκτός για κανονική/ξηρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδική και Συσφιφκτική Κρέμα Νυκτός για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδικό και Συσφιγκτικό Ορό για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Αντιρυτιδική και Συσφυγκτική Κρέμα Ματιών
  • Κρέμα Ματιών για τους Μαύρους Κύκλους και τα Κουρασμένα Μάτια
  • Μάσκα Καθαρισμού και Ενυδάτωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Μάσκα Λάμψης και Αναζωογόνησης για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Πάμε να δούμε κάποια από αυτά :

  • Κρέμα Mατιών για τους Mαύρους Kύκλους και τα Kουρασμένα Mάτια - 15 ml 
Αποσυμφόρηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Μείωση των μαύρων κύκλων και ανακούφιση των πρησμένων ματιών χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα προβιοτικών, πράσινου τσαγιού, ροδιού και καφεΐνης.
Με την ειδική της σύνθεση, η κρέμα ματιών για τους μαύρους κύκλους και τα κουρασμένα μάτια:
Διατηρείστε το λαμπερό σας βλέμμα με το μαγικό άγγιγμα των éleon.




  • Μάσκα Λάμψης και Αναζωογόνησης για όλους τους τύπους επιδερμίδας - 40ml 
Αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση χάρη στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ρύθμιση της λιπαρότητας και τόνωση της επιδερμίδας χάρη στη βιταμίνη PP και το εκχύλισμα αγγουριού.
Με την ειδική της σύνθεση, η αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα ημέρας για μικτή και λιπαρή επιδερμίδα:
  • Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο σύμπλεγμα βιοενεργού πεπτιδίου και εκχυλίσματος goji berry.
  • Απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα με τη βοήθεια πεπτιδίων.
  • Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και την έκκριση σμήγματος προσδίδοντας ματ υφή στην επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη PP και το εκχύλισμα ροδιού, πλούσιο σε ταννίνες και πολυφαινόλες.
  • Τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την φρέσκια και απαλή με το εκχύλισμα αγγουριού.
  • Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο εκχύλισμα σύκου, πλούσιο σε φαινόλες, φλαβονοειδή και καροτενοειδή.
  • Ενυδατώνει και καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα προστατεύοντάς την από ερεθισμούς χάρη στο μέλι ακακίας, πλούσιο σε βιταμίνες B1, B2 & C.
  • Θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή με τα βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς, πλούσια σε ωμέγα 3-6-9 και σε πολυφαινόλες.
  • Προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στον δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 20.
Διατηρείστε τη νεανική όψη της επιδερμίδας σας με το μαγικό άγγιγμα των éleon.

  • Αντιρυτιδικός και Συσφιγκτικός Ορός για όλους τους τύπους επιδερμίδας - 30ml


Αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση και εξισορρόπηση του τόνου της επιδερμίδας. Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου χάρη στο σύμπλεγμα βιοενεργού πεπτιδίου και εκχυλίσματος goji berry.
Με την ειδική του σύνθεση, o αντιρυτιδικός και συσφιγκτικός ορός για όλους τους τύπους επιδερμίδας:
* ΑΗΑ: άλφα υδροξυ-οξέα

Βελτιώστε το περίγραμμα του προσώπου σας με το μαγικό άγγιγμα των éleon.

Η Eleon Cosmetics υπόσχεται να δώσει την χαμένη λάμψη στο πρόσωπο σου με αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές κρέμες,ορούς,κρέμες ματιών και μάσκες προσώπου και τα καταφέρνει με την μαγική συνταγή που βασίζεται σε βιολογικά έλαια,συστατικά φυσικής προέλευσης και επιστημονικά προηγμένα συστατικά.

Βιολογικά έλαια:
Έλαιο καμελίνας και λάδι ελιάς.

Συστατικά φυσικής προέλευσης
Άμπελόφυλλο,Aμύγδαλο,Ελιά,Λεμόνι,Σταφύλι,,Σύκο,Ρόδι,Αγγούρι,
Μέλι ακακίας,Μαύρo κύμινο,Ακάι μπέρι,Λευκή άργιλος,Βούτυρο babassu,Βούτυρο Καριτέ

Επιστημονικά προηγμένα συστατικά:
Προβιταμίνη Β5 (D-πανθενόλη),Βιταμίνη PP,Βιταμίνη Ε,Πεπτίδια (growth factor mimicking peptides),Σύμπλεγμα Ολιγοπεπτιδίων,Σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος,Σύμπλεγμα από Φωσφολιπίδια, Φυτοστερόλες και Φυτικά Λιπιδία,Σύμπλεγμα Πεπτιδίων,Συνένζυμο Q10 και Σύμπλεγμα Τοκοφερόλης,Οπτικοί Φωτοδιαθλαστές,Σύμπλεγμα βιoενεργού Πεπτιδίου και Εκχυλίσματος Goji Berry,Σύμπλεγμα προβιοτικών, πράσινου τσαγιού, ροδιού και καφεΐνης.

Όταν η σοφία της φύσης συναντά την γνώση της επιστήμης μόνο θαύματα μπορούν να γίνουν και η σειρά Eleon Cosmetics πράγματι είναι ένα μικρό θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου