Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

     Ανακάλυψε τον σωστό καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής!‏

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΝΕΪΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Το Α και το Ω για την αποτελεσματική φροντίδα του λιπαρού, με τάση ακμής δέρματος είναι ο σωστός, καθημερινός καθαρισμός. Γι’ αυτό χρειάζεται να επιλέξουμε τα σωστά και εξειδικευμένα προϊόντα.
Τα καθαριστικά της σειράς προϊόντων AC-NORM αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση και ικανοποιούν κάθε ανάγκη του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής.


 Ο αφρός καθαρισμού AC-NORM ACTIVE FOAM PLUS είναι κατάλληλος για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Σε πρακτική μορφή έτοιμου αφρού, που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. 
Αφαιρεί αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά την ανάπτυξη του P.Acnes, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος (με ΑΗΑ) και αναστέλλει την ανάπτυξη φλεγμονών και μικροβίων. Ενυδατώνει και μειώνει τη δερματική δυσανεξία, χάρη στον παράγοντα Deepsan που περιέχει, για άνεση και ευεξία της  επιδερμίδας. Μη φαγεσωρογόνο. Χωρίς parabens.
Κατάλληλο γιά:
  • Λιπαρό δέρμα
  • Ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή
  • Συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές
  • Συντήρηση μετά τις θεραπείες αντιμετώπισης της ακμής

 Επίσης, το υγρό καθαρισμού AC-NORM ACTIVE CLEANSER  είναι  για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, που αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα καταπολεμά την ανάπτυξη του P.Acnes. 
Εμπλουτισμένο με πεπτίδια Moringa για αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος  και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με πολυυδροξυοξέα (AHA – BHA) που μειώνουν τη λιπαρότητα και την έκκριση σμήγματος, και έχουν αντιμικροβιακή και κερατολυτική δράση. Χάρη στον παράγοντα Deepsan, μειώνει τη δερματική δυσανεξία και τους ερεθισμούς. 
Κατάλληλο για :
  • Λιπαρό δέρμα
  • Ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή
  • Συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές
  • Συντήρηση μετά τις θεραπείες αντιμετώπισης της ακμής
 
 Τέλος, το άνυδρο καθαριστικό gel  AC-NORM ACTIVE WASH 
 το οποίο ενεργοποιείται με το νερό και μετατρέπεται σε γαλάκτωμα με αποτέλεσμα να ξεπλένεται πιο εύκολα. Εμπλουτισμένο με φυτικό σαλικυλικό οξύ που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, αποσυμφορεί τους φαγέσωρες, μειώνει την ερεθιστικότητα του σμήγματος και εμποδίζει την οξείδωσή του, ώστε να μην δημιουργηθούν μαύρα στίγματα. 


Καταστέλλει την ανάπτυξη του P.Acnes και χάρη στο Β-υδροξυοξύ (ΒΗΑ) παρέχει ήπια απολέπιση και αναστολή την ανάπτυξη μικροβίων. Έχει αντισηπτική δράση που προλαμβάνει την ανάπτυξη σταφυλόκοκκου και τις επιμολύνσεις, ενώ παρέχει και ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Κατάλληλο για :
  • Φαγεσωρική ακμή και δέρμα με μαύρα στίγματα
  • Ακμή ράχης
  • Συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές
Συντήρηση μετά τις θεραπείες αντιμετώπισης της ακμής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου