Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016                                     YOTUEL      H premium ολοκληρωμένη σειρά για λεύκανση & περιποίηση των δοντιών που σε κάνει να χαμογελάς!


           Σημερα θα σας μιλήσω για την YOTUEL, την premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και περιποίησης των δοντιών που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, μας προτρέπει να χαμογελάσουμε άφοβα… με το αστραφτερό χαμόγελο που μας προσφέρει, από την πρώτη κιόλας στιγμή!
Γνωρίστε τη YOTUEL και αναδείξτε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!
 Αποτελεί την premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 70 χώρες παγκοσμίως. Παρέχοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρει αποτελεσματική λεύκανση και καλλυντική περιποίηση του σμάλτου, φροντίζοντας για την καλή υγεία των δοντιών. Γνωρίστε τη και ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς προϊόν, της ολοκληρωμένης σειράς ΥΟΤUEL, που θα σας χαρίσει άμεσα το πιο λευκό σας χαμόγελο.Πάμε λοιπον να τα γνωρίσουμε ένα ένα...  • ΥOTUEL all in oneH πρώτη καλλυντική οδοντόκρεμα που λευκαίνει με την ελάχιστη τριβή και φροντίζει το σμάλτο, με τριπλή δράση:

1.Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide, συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει τις εξωτερικές αλλά και τις εσωτερικές δυσχρωμίες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας αποτελεσματικά με την ελάχιστη τριβή για το σμάλτο.

2.Περιποιείται το σμάλτο με ασβέστιο και φωσφορικά άλατα.

3.Προστατεύει κι έχει πλούσια καθαριστική δράση με φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-) και 11% ξυλιτόλη. Με σύνθεση που δεν προκαλεί αφρό (sls free) και ουδέτερο pΗ σε ισορροπία με το pΗ του στόματος.


Υπάρχει σε δύο γεύσεις: Wintergreen με ουδέτερη γεύση, στη μαύρη συσκευασία και Snowmint σε δροσερή γεύση μέντας, στη λευκή συσκευασία.

Χρησιμοποιείστε τη YOTUEL all in one καθημερινά 3 φορές την ημέρα για 3’ και αναδείξτε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!  • YOTUEL pen

   Κάθε στιγμή είναι αφορμή για ένα φωτεινό χαμόγελο! Αποκτήστε το με τη λευκαντική πένα YOTUEL! Τη νέα, εύχρηστη καλλυντική πένα που αποτελεί ένα πρακτικό teeth gloss λεύκανσης για κάθε στιγμή της ημέρας, που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει πάντα μαζί της στη τσάντα της.

Η YOTUEL pen:

* Αφαιρεί τις εσωτερικές και εξωτερικές κηλίδες των δοντιών με Carbamide Peroxide
* Βελτιώνει την απόχρωση και αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών
* Περιποιείται το σμάλτο με φθοριούχο κάλιο
* Προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα
* Διαρκεί για 60 εφαρμογές


  • ΥΟΤUEL pharma B5

Τα ευαίσθητα δόντια έχουν τώρα τον δικό τους σύμμαχο για λεύκανση και προστασία! Η ανανεωμένη λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL pharma B5 περιέχει βιταμίνη B5 για τα πιο ευαίσθητα δόντια και ούλα ενώ λευκαίνει με φυσικά ένζυμα και παπαΐνη.Η YOTUEL pharma B5:

* Περιποιείται τα ευαίσθητα ούλα με βιταμίνη B5.
* Λευκαίνει με φυσικά ένζυμα και παπαϊνη, με τη χαμηλότερη τριβή (RDA=36)
* Περιέχει 10% ξυλιτόλη και 100% active fluoride (1000ppmF-) κατά της τερηδόνας
* Έχει μη αφρίζουσα σύνθεση (sls free)
* Προσφέρει ευχάριστη γεύση μέντας-γλυκάνισου  • YOTUEL classic mint


Η YOTUEL classic mint είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια λευκαντική οδοντόκρεμα με έντονη γεύση μέντας, για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. 

Η YOTUEL classic mint:

* Λευκαίνει με φυσικά ένζυμα και παπαϊνη, με τη χαμηλότερη τριβή (RDA=36)
* Περιέχει 10% ξυλιτόλη και 100% active fluoride (1000ppmF-) κατά της τερηδόνας
* Έχει μη αφρίζουσα σύνθεση (sls free)
* Προσφέρει ευχάριστη γεύση μέντας
  • ΥΟΤUEL mouthwashΧρησιμοποιείστε το νέο λευκαντικό στοματικό διάλυμα YOTUEL για ολοκληρωμένη φροντίδα των δοντιών σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. 


Το ΥΟΤUEL mouthwash:

* Δεν περιέχει οινόπνευμα και έχει ουδέτερο pH για καθημερινή χρήση
* Βοηθά στη λεύκανση των δοντιών καθώς διαθέτει φωσφορικό κάλιο
* Ενισχύει την ανάπλαση των ούλων με αλλαντοϊνη
* Είναι πλούσιο σε ξυλιτόλη για την καταπολέμηση των βακτηριδίων που προκαλούν πλάκα και τερηδόνα
* Έχει δροσερή γεύση μέντας για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας  • YOTUEL dental gums

Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή ανάμεσα στα γεύματα, οι λευκαντικές οδοντότσιχλες YOTUEL καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα. Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους:

* pharma B5 με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλα στη χρυσή συσκευασία
* classic mint με γεύση μέντας στη μπλε συσκευασία

Η σειρά προϊόντων YOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER και στα supermarket Θανόπουλος. 
Δοκίμασέ την και πες μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου