Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015


Γειά σας κοριτσια μου,τι κανετε?

    Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για την αγαπημένη μου σειρά κραγιόν αυτή την περίοδο και δεν είναι άλλα απο τα κραγιόν της Golden Rose Velvet Matte Lipstick. Η Golden Rose είναι μια Τούρκικη εταιρεία η οποία απ'ότι φαίνεται τον τελευταιό καιρό έχε γίνει ευρέως γνωστή. Η αλήθεια είναι οτι και στο παρελθόν είχα δοκιμάσει κάποια προιόντα της αλλα κραγιον ειναι η πρωτη φορα..  

       Τα Velvet Matte, λοιπόν, κυκλοφορούν σε 27 υπέροχες αποχρώσεις και σίγουρα θα βρείτε παραπάνω από μια που θα σας κολακεύει... Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε η ποία ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη μας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου... Η τιμή τους είναι γύρω στα 4 Ευρω. Ας δούμε ποια χρώματα έχω στη συλλογή μου..
velvet matte no18

velvet matte no 13

velvet matte no  08

Eγω τα προμιθεύτηκα απο την online σελίδα http://time4beauty.gr/ , τα κοριτσια εχουν αμεση εξυπηρετηση, αλλα μπορειτε να τα βρείτε σε πάρα πολλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τα κραγιον αυτά έχουν τέλεια απόδοση χρώματος  η υφή τους είναι τελείως ματ χωρίς όμως να ξηραίνουν τα χείλη όπως κάνουν ορισμένα κραγιόν της ίδιας κατηγορίας (ματ). 

Τα προιόντα της Golden Rose μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα τύπου Patistas και dust and cream και online μπορείτε να τα βρείτε στο time4beauty, makeuphouse και στο beautytestbox.

Αυτό ήταν το σημερινό ποστ. Τα λέμε σύντομα στο επόμενο.....φιλάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου