Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

       

      Γειά σας κορίτσια μου... Σήμερα θα σας πώ για  μια επιχείρηση με βάση τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Τήν Blessings Food for the body.... 

       Η Blessings Food For the Body εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, όπου με κύριο συστατικό το αγνό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με αρωματικά αιθέρια έλαια και βότανα της Κρήτης, δημιουργεί χειροποίητα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, που παντρεύουν με απόλυτη επιτυχία την έμπνευση και την αγνή φροντίδα με την ομορφιά και την ποιότητα των πρώτων υλών της Κρήτης. 

        Προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται στο χέρι, προϊόντα αγνά και απόλυτα φυσικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά, χημικές ουσίες και συντηρητικά! Χειροποίητα σαπούνια σε σχήμα cupcake, έλαια μασάζ, άλατα μπάνιου και βούτυρα σώματος, κεριά αρωματοθεραπείας, scrub και μάσκες προσώπου, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρεις στη σελίδα της Blessings Food For The Body και θα μετατρέψουν με ευκολία το μπάνιο σου σε ένα σύγχρονο πολυτελές spa! 
       Σε αυτό το ταξίδι όμως θέλω να είμαστε μαζί...Τα προϊόντα Blessings food for the body διατίθενται προς πώληση στο εργαστήριο παρασκευής & κατάστημα τους στον Άγιο Νικόλαο, στον Αερολιμένα Ηρακλείου και στην αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center (μόνο τα σαπούνια της επιχείρησης), ενώ λειτουργεί και e-shop! Μπες στο site τους και δες περισσότερες πληροφορίες http://www.blessings.gr/el/
   
      Εγώ είχα την τύχη να δοκιμάσω το Βάλσαμο ποδιών Λεβάντα....



 Πρόκειται για ένα βούτυρο για τα πόδια που περιέχει  ελαιόλαδο,κερί μέλισσας και αιθέριo έλαιo λεβάντα. Ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα πόδια. Έχει την πιο απολαυστική υφή που μπορείτε να φανταστείτε, καθώς λιώνει κυριολεκτικά πάνω στο δέρμα με την θερμότητα.. ένα θαυματουργό προιον θα το χαρακτήριζα εγώ. Έκανα το μπάνιο μου και έτριψα τις φτέρνες μου με την ράσπα και όταν βγήκα τοποθέτησα λίγη ποσοτητα απο το βάλσαμο και φόρεσα κάλτσες.. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικα φανταστικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου