Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

   Πολυ καλησπερα σε ολα τα κοριτσια..
    Ελπιζω να ειστε ολες καλα....
   Σημερα θα ηθελα να σας παρουσιασω,σαπουνάκια 100% χειροποίητα απο την εταιρεία olea juice soap τα οποία τα δοκίμασα και έχω καταενθουσιαστεί..

Η αλήθεια είναι  πως δεν πολυ χρησιμοποιώ σαπούνια στερεης μορφης χρησιμοποιώ πάντα υγρά σαπούνια/gel για να αφαιρέσω το μακιγιάζ και να καθαρίσω το πρόσωπο μου και αυτό λόγω ευκολίας στην χρήση..Μετά την χρήση αυτών των σαπουνιών  όμως άλλαξα γνώμη και θα σας εξηγήσω τους λόγους...

Η εταιρεία βγάζει σαπουνάκια σε 5  συνδυασμούς, Οlea juice με μαστίχα χίου και κανέλα, Οlea juice  με φύλλα ελιάς ,Οlea juice με κρόκο κοζάνης και κρητικό δίκταμο, Οlea juice με θυμαρίσιο μέλι και βότανα και Οlea juice με ρόδι και  κράνμπερι ..

Ας αρχίσουμε με αυτο,με το θυμαρισιο μέλι και τα βότανα,
το σαπούνι περιεχει συστατικά που είναι για την αναζωογόνηση του δέρματος ,εγώ το χρησιμοποίησα για απολέπιση στο δέρμα και η υφη που αφήνει με άφησε πολύ ευχαριστημένη.. Η τιμή του είναι στα 4,50 ευρώ.

εχει μια πολύ μεγάλη  δόση ελαιόλαδου,έχει εντονη μυρωδιά ελιάς αλλα είναι το λάδι  κάτι που αγαπάει το δέρμα μας και το αποζητά για να μην είναι αφυδατωμένο.. Επλύνα το προσωπο μου με αυτο και αφησε το προσωπο μου αφυδατωμένο και απαλό.. Δεν αγαπώ τα σαπούνια που αφηνουν ξερο το δέρμα και αφηνουν την αισθηση οτι τραβάει..  Η τιμή του είναι στα 4,50 ευρώ.


Το  Οlea juice με μαστίχα χίου και κανέλα...

 το αγάπησα αρχικά απο την μυρωδιά του, μου θυμίζει κατι σε βανίλια και καρύδα στην συνέχεια το δοκίμασα και η μυρωδιά του μένει πάνω σου...Άλλωστε η μαστίχα καθαρίζει το δέρμα και του δίνει μια απίστευτη λάμψη..Φανταστικό ,θα το ξαναγοράσω σίγουρα.. Η τιμή του είναι στα 4,50 ευρώ.

 Το Οlea juice με ρόδι και  κράνμπερι 
 Μυρίζει σαν λουκούμι τριαντάφυλλο,θυμίζει κάτι απο παλιά..Η αλήθεια είναι οτι το έδωσα σε δικό μου άτομο να το χρησιμοποιήσει γιατι δεν μου άρεσε η μυρωδια του ωστόσο η μεγάλη περιεκτικότητά του σε εκχύλισμα ροδιού, μαζί με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  λειτουργεί προστατευτικά για το δέρμα Η τιμή του είναι στα 6,50 ευρώ.

Και τέλος το Οlea juice με κρόκο κοζάνης και κρητικό δίκταμο...

ένα σαπούνι με πολύ ιδιαίτερα συστατικά..ο κρόκος κοζάνης είναι γνωστό απο την αρχαιότητα  οτι έχει αρκετες θεραπευτικές ιδιότητες, έχει αντιξειοδωτικη δράση,αντικαρκινική και αντιθρομβωτική, σε συνδυασμό με το δίκταμο αποτελει ένα εξαιρετικό προιον.  Τ ο χρησιμοποίησα και έμεινα απολυτα ικανοποιημένη.. Η τιμή του είναι στα 6,50 ευρώ.


 Η εταιρεία Olea Juice Soap βγάζει επίσης συσκευασία δώρου με 4 σαπούνια στην τιμή των 20,00 ευρώ..
Όλες οι πληροφορίες για αυτα τα πολύ όμορφα σαπουνάκια θα τις βρείτε στην σελίδα της εταιρείας http://www.oleasoap.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/OleaJuiceSoap?fref=ts.. Ευχομαι να βοήθησα αρκετα στις επιλογές σας..
φιλάκια 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου