Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

VENTUS (DMB HELLAS PRODUCTS) AND GAIA NATURAL COSMETICS


VENTUS (DMB HELLAS PRODUCTS) 

AND GAIA NATURAL COSMETICS 






  Σήμερα θα μιλήσουμε για ελληνικά προϊόντα που ανήκουν στην εταιρεία DMB Hellas  Products,
 κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω για υπέροχα και πολλά προϊόντα που έλαβα.

             Η σειρά φυσικών καλλυντικών Gaia Ethereal Beauty είναι  βασισμένη στο βιολογικό ελαιόλαδο το οποίο σε συνδυασμό με το έλαιο  φιστικιού αποτελεί το δώρο της Ελληνικής Γης στον άνθρωπο.
         Ένας μοναδικός, απίθανος συνδυασμός καθημερινής    περιποίησης, φροντίδας, απόλαυσης και ευεξίας!Το λάδι ελιάς ,το  Χρυσό Υγρό γνωστό για τις μοναδικές ιαματικές, αντιοξειδωτικές,  επουλωτικές και βαθιά ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες  αποτέλεσε το πρώτο και σημαντικότερο καλλυντικό παράγοντα στην  Αρχαία Ελλάδα για τη φροντίδα του σώματος, των μαλλιών και του  προσώπου. 
         Το έλαιο φιστικιού με τη σειρά του γνωστό και ως φυσικός  μαλακτικός παράγοντας προέρχεται από ένα από τα αρχαιότερα ανθοφόρα  δέντρα, και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τις βασίλισσες της  αρχαιότητας για τις θρεπτικές , αναζωογονητικές και ενυδατικές του  ιδιότητες.
         Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με  παραδοσιακά βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, πρωτεΐνες  και ιχνοστοιχεία δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ομορφιάς  και περιποίησης.



Gaia


  •  Natural Face cream - Anti-wrinkle/firming  cream


Απευθύνεται σ'όλους τους τύπους επιδερμίδας.Έχει πλούσια ενυδατική υφή. Αφήνει δροσιστική αίσθηση στο δέρμα, κάνοντας το λείο και απαλό. Ιδανική για βάση πριν το μακιγιάζ.χωρίς χρωστικές και υπέροχο  άρωμα.

  • Gaia Olivie Pistachio Pomegranate & Almond Milk Body Butter




Πλούσια ενυδατική κρέμα και βούτυρο σώματος ρόδι και γάλα αμυγδάλου εντατικής ενυδάτωσης , ανάπλασης και θρέψης της επιδερμίδας με βιολογικό λάδι ελιάς , έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν και ιπποφαές . Η μοναδική του σύνθεση με φυσικό βούτυρο καρύδας, βούτυρο καριτέ και μελισσοκέρι γνωστά για τις θρεπτικές, καταπραϋντικές , μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες , γλυκερίνη, ααμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας χαρίζοντας ελαστικότητα και βελούδινη αίσθηση απαλότητας. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, ιδανικά για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα . Απορροφάται αμέσως προσφέροντας 24ωρη φροντίδα και προστασία. 

  • Gaia Olivie Pistachio Natural Hydrating Shower Gel
 Ενυδατικό , απαλό αφρόλουτρο σώματος ελιά και φιστίκι με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν και προβιταμίνη Β5. Το ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε& Α προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα της βοηθά στην αναδόμηση της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης ενώ παράλληλα το έλαιο φιστικιού το οποίο είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντας την λεία και απαλή. Το αισθησιακό, γλυκό του άρωμα μετατρέπει το μπάνιο σε μια απολαυστική αρωματική εμπειρία περιποίησης και ευεξίας. Έχει φιλικό pH για το δέρμα.


  • Gaia Olivie Pistachio Natural Hair Mask
 Πλούσια, ενυδατική μάσκα μαλλιών εντατικής αναδόμησης και θρέψης με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο argan, ιπποφαές, γιαούρτι, πρωτεΐνες σιταριού και βιταμίνη Ε ο συνδυασμός των οπoίων αναδομεί, αναζωογονεί και θρέφει την τρίχα αφήνοντας την βαθιά ενυδατωμένη χαρίζοντας ενέργεια, λάμψη και όγκο. Ξεμπερδεύει και περιποιείται τέλεια τα μαλλιά, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή τους, προστατεύοντας τα από την ψαλίδα και τη θερμότητα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανικές για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά από προϊόντα styling, βαφές, περμανάντ και άλλες τεχνικές εργασίες.  




  •  Gaia Olivie Pistachio Pomegranate & Almond Milk Hydrating Body Oil & Massage
 Πλούσιο λάδι σώματος και μασάζ με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, λάδι argan και macademia, αμυγδαλέλαιο και έλαιο jojoba για την έντονη ενυδάτωση, προστασία, απαλότητα, και ελαστικότητα. Συνδυάζει φυτικά έλαια με πλούσιες θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες καθώς και βιταμίνες με ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση , διατηρώντας την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη και βελούδινα απαλή. Επίσης τα αιθέρια έλαια ροδιού και μέντας, αφήνουν το δέρμα ευχάριστα αρωματισμένο χαρίζοντας ενέργεια και ευεξία . Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λαδιού και χάρη στη μη λιπαρή σύνθεση του είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.




  • Gaia Olivie Pistachio Argan Oil & Citrus blossom Hydrating Shower Gel
 Ενυδατικό , απαλό αφρόλουτρο σώματος ελιά και φιστίκι με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο argan και προβιταμίνη Β5. Το ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε& Α προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα της βοηθά στην αναδόμηση της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης ενώ παράλληλα το έλαιο φιστικιού το οποίο είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντας την λεία και απαλή. Το αισθησιακό, γλυκό του άρωμα μετατρέπει το μπάνιο σε μια απολαυστική αρωματική εμπειρία περιποίησης και ευεξίας. Έχει φιλικό pH για το δέρμα.



 

                                                                    Ventus



  •      Ventus Spicy Body Milk with vanilla musk & silk with aloe vera  και  Ventus Exotic Body Milk withaloe vera 
    Ενυδατικό γαλάκτωμα με βιταμίνη Ε και αλόη, για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Η ισορροπημένη σύνθεση του, χωρίς περιττή λιπαρότητα , ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας περιορίζοντας την αφυδάτωση, αφήνοντας την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη.
                                                                    
  •  Ventus Luxury Nourishing Hair Mask 3min
          Ενυδατική μάσκα μαλλιών εντατικής θρέψης και επανόρθωσης η οποία χάρη στον μοναδικό συνδυασμό της με έλαιο argan το οποίο ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, κερατίνη, και προβιταμίνη Β5 , αναδομεί ,αναζωογονεί και θρέφει την τρίχα  αφήνοντας την βαθιά ενυδατωμένη χαρίζοντας ενέργεια,λάμψη και όγκο. Ξεμπερδεύει και περιποιείται τα μαλλιά, αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή τους και τα προστατεύει από την ψαλίδα ,τη θερμότητα και την ηλιακή ακτινοβολία καθώς περιέχει UV φίλτρα προστασίας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά από προϊόντα styling, βαφές, περμανάντ και άλλες τεχνικές εργασίες.


  •  Ventus Aloe Vera Hand Cream και Ventus Calendula Hand Cream
       Ενυδατική, θρεπτική κρέμα χεριών και σώματος με βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού , βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες A, E & F, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού , μετάξι και αλλαντοϊνη τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ενυδατώνει σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνει σταδιακά. Απορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.


  •  Ventus Hair Serum Silicone
    Πλούσιο, επαγγελματικό serum σιλικόνης, λάμψης και προστασίας για άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η μοναδική, μη λιπαρή σύνθεση του εμπλουτισμένη με έλαιο argan και λάδι ελιάς γνωστά για τις αντιξιοδωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες θρέφει, ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορές από κάθε είδους κατεργασίες ενώ ταυτόχρονα αναστέλλει και επιδιορθώνει την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας. Ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα των μαλλιών αυξάνοντας την αντοχή τους χαρίζοντας τους μοναδική απαλότητα και λάμψη. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδανικό για καθημερινή χρήση


  •   Ventus creamy Hydrating Body Scrub
     Κρέμα απολέπισης σώματος για βαθύ καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση με ευχάριστο και γλυκό άρωμα ζάχαρης και φιστίκι. Η μοναδική του σύνθεση με φυσικούς κόκκους  αμυγδάλου και βιταμίνη Ε  απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και αναζωογονημένη. Επίσης το βούτυρο καριτέ γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες σε συνδυασμό με τα έλαια ελιάς,αμυγδάλου και καρύδας θρέφει, ενυδατώνει και βοηθά στην διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.


  •   Ventus creamy Hydrating Body Butter 
 Πλούσια ενυδατική κρέμα και βούτυρο σώματος  εντατικής ενυδάτωσης , ανάπλασης και θρέψης της επιδερμίδας με ευχάριστο και γλυκό άρωμα ζάχαρης και φυστίκι. Η μοναδική του σύνθεση με φυσικό βούτυρο καρύδας, βούτυρο καριτέ και μελισσοκέρι γνωστά για τις θρεπτικές, καταπραϋντικές , μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες , γλυκερίνη, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, ιδανικά για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα . Απορροφάται αμέσως προσφέροντας 24ωρη φροντίδα και προστασία. 


  •  Ventus Soothing Hyndrahug Re 3

  Καταπραϋντική και ενυδατική μάσκα προσώπου, πλούσια σε φυσικά εκχυλίσματα παπάγιας, ανανά και βιταμίνες. Ξεκουράζει, ανακουφίζει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Χάρη στους πλούσιους ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες που περιέχει, χαρίζει μοναδική φρεσκάδα, νεανικότητα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. 


  •     Ventus Whitening Face Care Mask
   Λευκαντική μάσκα προσώπου, διπλής δράσης. Από την μια τα οξέα φρούτων με την απολεπιστική δράση απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ανανεώνοντας και ενυδατώνονταν την επιδερμίδα. Από την άλλη, η σταθεροποιημένη βιταμίνη C και τα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και Αχιλλέας, αφήνουν την επιδερμίδα ομοιογενή, χωρίς λεκέδες και δυσχρωμίες, επαναφέροντας τη χαμένη της λάμψη.                           



  • Ventus Firming & Moisturizing Eye Cream Gel Mask
 Συσφικτική και ενυδατική μάσκα εντατικής φροντίδας σε μορφή κρεμοζελέ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Χάρη στα εκχυλίσματα ginkgo biloba, πράσινου τσαγιού και αγγουριού, τονώνει και συσφίγγει τη λεπτή περιοχή γύρω από τα μάτια. Ταυτόχρονα, το οργανικό πυρίτιο, οι βιταμίνες και οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχει, απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης διατηρώντας την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενυδατωμένη, ελαστική και σφριγηλή χωρίς πρηξίματα και μαύρους κύκλους. 
 Τα προιοντα μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα www.dmbhellas.grκαι στο facebookhttps://www.facebook.com/DMBhellasproducts.gr

1 σχόλιο: