Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Γειά σας κορίτσια, σήμερα θα σας μιλήσω για μία εταιρεία καλλυντικών με Φυσικά Καλλυντικά με Ροδέλαιο Βουλγαρίας.


  Λεπτομέριες για την σύσταση και  το προιόν θα δείτε http://biofresh-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post.html?spref=fbΗ σελίδα τους στο facebook είναι https://www.facebook.com/biofreshellas?fref=ts ,twitter :https://twitter.com/Biofreshgr και ο ιστότοπος της ο εξής http://www.biofresh.bg/   Aρχικά θα σας μιλήσω για την κρέμα νύχτας με ροδόνερο, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου σε φυσική βάση.


Είναι πλήρως ανεπτυγμένη σε φυσική βάση αυτή η κρέμα περιέχει το μοναδικό Βουλγαρικό ροδόνερο με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα ροδέλαιου. Συνδυάζει αποτελεσματικά θρεπτικές ιδιότητες και εξαιρετική ανοχή του κάθε τύπου δέρματος. Καταπραΰνει, θρέφει και δίνει στο δέρμα μία αναζωογονητική δύναμη της φύσης. Λειαίνει τις ρυτίδες με την τόνωση της διαδικασίας της κυτταρικής ανανέωσης.Τα συστατικά του είναι:Ροδόνερο, Έλαιο Macadamia, Αμυγδαλέλαιο, Βιταμίνη Ε, Εκχύλισμα Marigold, Σιτέλαιο
Η τιμή της είναι στα  6,99 ΕΥΡΏ τα 50 ml.
 Το προιόν έχει πολύ εντονη την μυρωδιά του τριαντάφυλλου κατι που δεν ξερω αν αρεσει σε όλες σας. Θυμίζει κάτι απο παλιά εποχή. Έχει αμυγδαλέλαιο μέσα,ενα προιόν που είναι θαυματουργό απο μόνο του.


Το δεύτερο προιόν που δοκίμασα είναι η κρέμα ημέρας είναι με Χρήση υγιεινών προϊόντων φυσικής προέλευσης είναι στο επίκεντρο της απαλή κρέμα με καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες. Περιέχει ένα μοναδικό φυτο-θρεπτικά συγκρότημα με εκχυλίσματα χαμομηλιού, το δεντρολίβανο και το φυσικό βουλγαρικά ροδόνερο με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα αιθέριου ελαίου. Βοηθά να μαλακώσει και να αναγεννήσουν τη δομή του δέρματος. Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα.

Στην συνέχεια είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την MULTI ACIVE DAY CREAM AGE CONTROL μία ενυδατική κρέμα ημέρας με έλαιο τριαντάφυλλου .Είναι μία Ελαφριά φόρμουλα που παρέχει εντατική ενυδάτωση από  (D-πανθενόλη, γλυκερίνη) και συνεχούς αποσκλήρυνσης (ελαιόλαδο και κερί).  Η κρέμα είναι εξαιρετική και περιέχει UV προστασία.Δεν περιέχει parabens και συντηρητικά. Τα συστατικά της είναι Attar τριαντάφυλλα,Τα φίλτρα UVA και UVB,Ελαιόλαδο,D-Panthenol (προβιταμίνη Β5)

Τις χρησιμοποιώ 3 μέρες τώρα και δεν εχω να πώ κάτι κακό το μόνο που λίγο με ενόχλησε είναι η έντονη μυρωδιά του. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία biofresh που μου έδωσε την ευκαιρια να δοκιμάσω τις κρεμες της.Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμη σε καποιες απο εσάς. Τ λεμε ξανά σε λίγες μέρες ..
      See you soon 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου