Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Bobbi Brown 

FACE MASK
Ιανουάριος 2016

FACE MASKS


To μακιγιάζ είναι όμορφο όσο και ο καμβάς στον οποίο εφαρμόζεται, και για την Bobbi, το υγιές δέρμα είναι το πρώτο βήμα για να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο, φυσικό makeup look. Λαμβάνοντας υπ’ όψη την ολιστική φιλοσοφία της Bobbi για την περιποίηση της επιδερμίδας, η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει μια σειρά από μάσκες για το πρόσωπο — Instant Detox, Skin Nourish and Radiance Boost. Η δυναμική αυτή συλλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί ή και χωριστά ως θεραπεία αναζωογόνησης, που βοηθά στην ανανέωση και την αναζωογόνηση της εμφάνισης της επιδερμίδας
                             INSTANT DETOX Σαν ένα βαθύ προϊόν καθαρισμού για το δέρμα, αυτή η φόρμουλα με βάση την άργιλο,  βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος διεισδύοντας βαθιά στην επιφάνεια του για να καθαρίσει την επιδερμίδα και να απομακρύνει τους ρίπους, με αποτέλεσμα ένα καθαρό και υγιές δέρμα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Όταν ένα απλό προϊόν καθαρισμού δεν προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αυτή η φόρμουλα προσφέρει έναν βαθύ   καθαρισμό. Το μοναδικό μείγμα από Hawaiian Sea Water και η πλούσια λευκή άργιλος Amazonian White Clay, μια φυσική άργιλος από τον Αμαζόνιο της Βραζιλίας που χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε θεραπείες της επιδερμίδας, συνεργάζονται για να απομακρύνουν τις τοξίνες, ενώ διατηρούν την υγρασία και μειώνουν την εμφάνιση των πόρων.   Σε συνδυασμό με τις αντιοξειδωτικές δυνάμεις που προσφέρουν το αλάτι και το νερό της θάλασσας, η ισχυρή αυτή φόρμουλα απομακρύνει τους πόρους, το σμίγμα και την υπερβολική λιπαρότητα στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το θρέφει.
Πώς να την εφαρμόσετε: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση σε ελαφρά νωπό δέρμα, αφήστε την να στεγνώσει για δύο με πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε την μια φορά την εβδομάδα ή ανάλογα με την ανάγκη.

                                                          SKIN NOURISH


 Εμπλουτισμένη με ισχυρούς ενυδατικούς μαγνήτες, αυτή η κρεμώδης αλλά ταυτόχρονα ελαφριά φόρμουλα, βοηθά στην ανανέωση του ξηρού δέρματος και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση για πιο απαλό και γεμάτο αποτέλεσμα.

                  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Με την μοναδική τριπλή της δράση, αυτή η μάσκα προσφέρει πολυεπίπεδη ενυδάτωση: ενυδατικές μαλακτικές ουσίες, φυσικά έλαια και νερό. Το αποτέλεσμα είναι μια ελαφριά υφή που αφήνει μια πλούσια, ενυδατική αίσθηση. Η έντονη ενυδατική φόρμουλα γεμίζει, λειαίνει και θρέφει το δέρμα άμεσα και με την πάροδο του χρόνου με την υποστήριξη συστατικών όπως: Coral Grass, ένα ενυδατικό υδάτινο βότανο που βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το Salicornia και το Trehalose. Το εκχύλισμα Chlorella, μια φυσική πράσινη άλγη που βοηθά στην αύξηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, ενώ το Muru Muru Butter βοηθά περεταίρω στην επιδιόρθωση του φυσικού φράγματος υγρασίας του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

Πώς να την εφαρμόσετε: Απλώστε γενναιόδωρα στο δέρμα και αφήστε την μάσκα να απορροφηθεί για δύο έως πέντε λεπτά. Αφαιρέστε με ένα χαρτομάντιλο το περίσσεια ποσότητα και κάντε απαλό μασάζ με την υπόλοιπη μάσκα στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε την ανάλογα με την ανάγκη για έντονη ενυδάτωση και τρεις φορές την εβδομάδα ώστε να επιδιορθωθεί το φυσικό φράγμα υγρασίας του δέρματος και να μειωθεί η εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

                                                      RADIANCE BOOST        

    
 Εμπλουτίζει άμεσα το δέρμα με λάμψη, λειαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση.  

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Λεπτοί κόκκοι καρύδας απολεπίζουν απαλά και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βοηθώντας την μικροκυκλοφορία  για πιο απαλή, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα,  η άργιλος Kaolin μειώνει την υπερβολική λιπαρότητα, ενώ τα ενυδατικά εκχυλίσματα άλγης και το Υαλουρονικό Νάτριο, βοηθούν στην ισορροπία της ενυδάτωσης και της θρέψης του δέρματος. Μια μικρή ποσότητα από έλαιο πορτοκαλιού ενεργοποιεί περεταίρω το δέρμα και αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Πώς να την εφαρμόσετε: Εφαρμόστε σε νωπό δέρμα, αφήστε για δύο έως πέντε λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ενώ κάνετε μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις για να αυξήσετε την δράση κατά τη διάρκεια της απολέπισης. Χρησιμοποιήστε την μια φορά την εβδομάδα ή ανάλογα με την ανάγκη.

                                                      MINI MASK TRIO


Το Mini Mask Trio περιλαμβάνει τις μάσκες της Bobbi, Instant Detox, Skin Nourish και Radiance Boost, για γρήγορη και ολοκληρωτική αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος. Ιδανικό για ταξίδια ή όποτε το δέρμα σας χρειάζεται άμεση επαναφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου